Thuis

Wuxi Kaiao Power Machinery Co.,Ltd.

Certificaten
China Wuxi Kaiao Power Machinery Co.,Ltd. certificaten
China Wuxi Kaiao Power Machinery Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben zeer tevreden met de dienst van dit bedrijf, geloof ik dat hun zaken beter en beter zullen zijn.

—— Mohamed Rebai

Zeer groot dankzij uw bedrijf en u, uw naverkoopdienst, het is zo warm, is de kwaliteit zo perfect.

—— M. David

Ik ben online Chatten Nu

Wuxi Kaiao Power Machinery Co.,Ltd.

companyPics.title0
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : KAIAO of OEM
Aantal werknemers : 80~150
Jaarlijkse omzet : 20,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Co. van de Machtsmachines van Wuxikaiao, Ltd is een groepsbedrijf en heeft twee dochterondernemingen: Co. van de Machinesdelen van Wuxixirong Textiel, Ltd en het Absorptievatco. van Wuxi Hushan, Ltd.

 

De belangrijkste producten van de groep zijn kleine luchtgekoelde dieselmotoren, 2,5 kW aan 250 kW reeks diesel/de reeksen van de benzinegenerator, het lassen reeksen, waterpompen, het tuinieren machines, de landbouwmachines, berglandbouw hulpmachines, kleine techniekmachines, textielmachinestoebehoren, motorfietsabsorptievaten enz.

 

De groep wordt gevestigd door het mooie tai-Meer in Wuxi, Aziatisch parel-Shanghai aan het zijn oosten en oude hoofdnanjing aan het zijn westen, de Spoorweg Peking-Shanghai en de hoge snelheid Shanghai-Nanjing dwars zijn het grondgebied, maakt het zeer geschikt het vervoer zijn.

Onze producten zijn over de hele wereld uitgevoerd, zijn de belangrijkste markten Europa, Amerikaan, Afrika en het Midden-Oosten Azië en verstrekken hoogte - de kwaliteitsproducten regelmatig aan al binnenlandse industrie & de handel ook, wonnen wijdverspreid lof en vertrouwen.

 

De groepsnadruk op de beheersdoeltreffendheid, de kwaliteitscontrole, het onderzoeken & de ontwikkelingen in nieuwe producten en vestigen het opleidingsstelsel van het personeel en het persoonlijke plan van de carrièreontwikkelings. Ben een succesvol Kaiao-personeel is het doel van elke werknemer.

Wij bepaalden de kwaliteit en de diensten als strategisch leiden, „Samenwerking, Eerlijkheid, is de Wederzijdse Voordelen en Agressief“ de filosofie van de groep en wij zullen voor de uitdaging, de innovatie om beste ervaringen voor elk van onze klanten aanhangen tot stand te brengen staan.

 

 

Contactgegevens
Wuxi Kaiao Power Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. woody wang

Tel.: 0510-85576899

Fax: 86-510-85582186

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)